Yunus Emre Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzda, öğrenme temel gerekçe kabul edilsin. Okulumuzda her öğrenci velisi çocuğunu öğrenme için her tür fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda öğretenler ve öğrenenler birbirinin öğrenmesine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsunlar. Doğruları yaptıklarında alacakları karşılıktan korkmasın, endişe duymasınlar. Karanlıktan korkmayalım, yeter ki herkes bir mum yaksın. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

Misyon: Yunus Emre Ortaokulu’nun Misyonu : Sorumluluk, işbirliği, karşılıklı saygı ve sevginin kavratılması, öğrencilerimizi ilgi, yetenek ve becerileri ölçüsünde bedenen ve zihnen gelişimi, sağlıklı kişiliğe sahip öğrenciler olarak yetiştirebilmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.35 - 15.40
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0284 518 1416

WEB - https://ukopruyunusemre.meb.k12.tr

Adres - Habibhoca Mahallesi 3 Nolu Büyükbaşarlar Çk. No83 UZUNKÖPRÜ/EDİRNE

Kütüphane Kitap Sayısı :2067
Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Habibhoca Mahallesi 3 Nolu Büyükbaşarlar Çk. No:83 Uzunköprü Edirne

Adres - Habibhoca Mahallesi 3 Nolu Büyükbaşarlar Çk. No83 UZUNKÖPRÜ/EDİRNE